The Hideaway

The existing house was a dim, Victorian-terraced house with idle external spaces
14 Pins17 Followers
The site is orientated in an east-west alignment and the rooflight is positioned to reach up and grab the light and channel it into the room.

The site is orientated in an east-west alignment and the rooflight is positioned to reach up and grab the light and channel it into the room.

The site is orientated in an east-west alignment and the rooflight is positioned to reach up and grab the light and channel it into the room.

The site is orientated in an east-west alignment and the rooflight is positioned to reach up and grab the light and channel it into the room.

The new enlarged room provides dining and living spaces and is fixed onto the rear garden. This is to be re-landscaped under phase two works.

The new enlarged room provides dining and living spaces and is fixed onto the rear garden. This is to be re-landscaped under phase two works.

The hideaway is enclosed by sliding screens which allows for many access points. The upper section of the return is clad in zinc to reflect the light into the hideaway.

The hideaway is enclosed by sliding screens which allows for many access points. The upper section of the return is clad in zinc to reflect the light into the hideaway.

The hideaway is enclosed by sliding screens which allows for many access points. The upper section of the return is clad in zinc to reflect the light into the hideaway.

The hideaway is enclosed by sliding screens which allows for many access points. The upper section of the return is clad in zinc to reflect the light into the hideaway.

The new enlarged room provides dining and living spaces and is fixed onto the rear garden. This is to be re-landscaped under phase two works.

The new enlarged room provides dining and living spaces and is fixed onto the rear garden. This is to be re-landscaped under phase two works.

The new enlarged room provides dining and living spaces and is fixed onto the rear garden. This is to be re-landscaped under phase two works.

The new enlarged room provides dining and living spaces and is fixed onto the rear garden. This is to be re-landscaped under phase two works.

The new enlarged room provides dining and living spaces and is fixed onto the rear garden. This is to be re-landscaped under phase two works.

The new enlarged room provides dining and living spaces and is fixed onto the rear garden. This is to be re-landscaped under phase two works.

The kitchen was relocated within the existing return.

The kitchen was relocated within the existing return.

The hideaway is enclosed by sliding screens which allows for many access points. The upper section of the return is clad in zinc to reflect the light into the hideaway.

The hideaway is enclosed by sliding screens which allows for many access points. The upper section of the return is clad in zinc to reflect the light into the hideaway.


More ideas
This is achieved by creating a hideaway, or an internal courtyard, which surrounding rooms flow into

This is achieved by creating a hideaway, or an internal courtyard, which surrounding rooms flow into

This is achieved by creating a hideaway, or an internal courtyard, which surrounding rooms flow into

This is achieved by creating a hideaway, or an internal courtyard, which surrounding rooms flow into

This is achieved by creating a hideaway, or an internal courtyard, which surrounding rooms flow into

This is achieved by creating a hideaway, or an internal courtyard, which surrounding rooms flow into

Pinterest
Search