Explore Project Site, Zurich, and more!

Bunker 599 of the New Dutch Waterline (NDW) in the Netherlands; sliced open by artist Erick de Lyon and Rietveld Landscape Architects.  The NDW was a military line of defense made up of dikes and forts and fortified towns, and in use from 1815 until 1940 (photo by Bart van Damme, via Flickr)

Bunker 599 of the New Dutch Waterline (NDW) in the Netherlands; sliced open by artist Erick de Lyon and Rietveld Landscape Architects. potential idea for wakefield mill

OKE / aq4 arquitectura

Gallery of OKE / aq4 arquitectura - 2

A chunky timber shell wraps over the north facade and roof of a woodland retreat near Berlin by German architects Scheidt Kasprusch.

A chunky timber shell wraps over the north facade and roof of a woodland retreat near Berlin by German architects Scheidt Kasprusch.

"Two Verandas" on Lake of Zurich by  Gus Wüstemann

Two Verandas by Gus Wüstemann

2 Verandas Gus Wüstemann Architects Zurich A cutout in the terrace brings daylight to an open-air room on the ground floor. This space connects to the main living area by a sliding glass wall and features concrete benches and a square void for plants.

apartment building on forsterstrasse . zürich Christian Kerez

Image 6 of 13 from gallery of Apartment Building on Forsterstrasse / Christian Kerez. Photograph by Walter Mair

Christian Kerez, Leutschenbach School, Zürich

Christian Kerez, Leutschenbach School, Zürich

apartments on forsterstrasse - zurich - christian kerez - 1998-2003

Courtesy of Christian Kerez Architects: Christian Kerez Location: Zurich, Switzerland Year: 2003 Photographs: Courtesy of Christian Kerez Project

Zhukovka XXI / UNK PROJECT Architects

Gallery of Zhukovka XXI / UNK PROJECT Architects - 18

Zhukovka XXI is a 1000 m² luxury home with a façade clad in natural stone. The residence was designed by UNK Project, completed in 2011 and it is located in Moscow, Russia.

Apartment Building on Forsterstrasse,© Walter Mair

Gallery of Apartment Building on Forsterstrasse / Christian Kerez - 3

Corridor.

Slit house Japanese architects EASTERN design office have completed a house with slits instead of windows in Shiga, Japan. There are 60 long slashes in the building’s concrete exterior walls, some straight and some angled.

Pinterest
Search